Kalendarium

Träffa framgångsrika dressyrryttare på Uppsala Akademiska Ridklubb

Uppsala Akademiska Ridklubb, UARK, bjuder in till en så kallad clinic på Akademistallet. En clinic är ett undervisningstillfälle med häst och ryttare då duktiga ryttare delar med sig av sina erfarenheter inför publik.

Den 29 januari kl 11- 13 är det dressyrclinic på Akademistallet i Kvarnbo med Amanda och Emelie Eklund som berättar hur de kombinerar studier med ridning, ger tips till ridskoleryttare, delar med sig av sina erfarenheter och visa upp sina fina Grand Prix-hästar Whoopee och Sambucus.

Amanda och Emelie Eklund är båda mycket framgångsrika dressyrryttare och tävlar på Grand Prix-nivå. Under hösten har båda tävlat i svåra klasser bl.a. vid Elmia Horse Show och Amanda startade även i Grand Prix i Friends Arena.

Båda systrarna studerar heltid vid Uppsala universitet och Sveriges lantbruksuniversitet och har tilldelats Uppsala universitets Eric Lette stipendium för sina studier i förening med sin ridning.

UARK bjuder på arrangemanget så inträde är gratis och clinicen är öppen för alla. Uppsala universitets anställda och studenter är varmt välkomna till en inspirerande dag på Akademistallet i Kvarnbo. Enklare fika kommer att finnas till försäljning.

Träffa framgångsrika dressyrryttare på Uppsala Akademiska Ridklubb