Lökplantering

• Organiser: Uppsala linneanska trädgårdar
  • Contact person: Lotta S Saetre
  • Skolaktivitet

Plantera lök för en vacker vår i Botaniska trädgården! I år förbereder vi för Botaniska trädgårdens lökår 2019, genom att plantera vårlök i Barockträdgården. Ta med era elever och hjälp till! Botaniska trädgårdens pedagoger kan ta emot er kl. 9.15 eller 12.15. Passen är 45 minuter långa.

Aktiviteten lämpar sig för elever i förskoleklass. Grupperna bör inte vara större än 12 elever. Ta gärna med matsäck!

Anmälan görs per e-post (bokning@botan.uu.se). Ange önskad tid, skolans namn, antal elever och antal vuxna. Mer information fås via tel 018-471 28 38. Sista anmälan måndag 17 september. Först till kvarn. Anmälningar bekräftas via e-post.

Kostnad: Fristående skolor 500 kr/grupp, betalas kontant. Kommunala skolor har central kostnadstäckning. Förskolor som uteblir utan avbokning debiteras 200 kr.

Lökplantering