Behövs jämställdhet? Om feminism och genuspolitik i Sverige 100 år efter rösträtten.

• Location: Hava skafferi & salonger (Svartbäcksgatan 19) Övervåningen
  • Lecturer: Ulrika Dahl, professor i genusvetenskap, Centrum för genusvetenskap
  • Organiser: Centrum för genusvetenskap, Folkuniversitetet, Hava skafferi & salonger
  • Contact person: Joelin Quigley Berg

Genuslunch - lyssna på en populärvetenskaplig genusföreläsning medan du äter lunch. Ett samarbete mellan Centrum för genusvetenskap, Folkuniversitetet och Hava skafferi & salonger.

Centrum för genusvetenskap anordnar tillsammans med Folkuniversitetet och Hava skafferi & salonger den populärvetenskapliga föreläsningsserien Genuslunch. Under tre tisdagar ger forskare från Centrum föreläsningar om vitt skilda ämnen - samtidigt som gästerna äter en god lunch. Alla föreläsningar avrundas med frågor och öppet samtal. Verksamheten finansieras med stöd från Folkuniversitetsföreningen.

Ordinarie pris 100 kr - inkluderar vegetarisk lunch, kaffe/te och kaka. Biljetter måste köpas i förhand via Folkuniversitetet: https://www.folkuniversitetet.se/Har-finns-vi/Uppsala/Forelasningar/Lunchforelasningar/