Anders Wall-föreläsningen 2018

  • Datum: –17.00
  • Plats: Universitetsaulan
  • Föreläsare: Barbara Bergström (Internationella Engelska skolan), Jarno Vanhatapio (NA-KD, Nelly. com), Isabella Löwengrip (Löwengrip Invest) och Ben Gorham (Byredo)
  • Arrangör: Stiftelsen Anders Walls professur i entreprenörskap, Entrepreneurs Academy, Uppsala universitet
  • Kontaktperson: eventawf@entrepreneursacademy.se
  • Föreläsning

Som vi alla har väntat sedan dörrarna till Universitetsaulan stängdes förra året… men nu är det snart dags igen! Projektgruppen för Anders Wall-föreläsningen bjuder in till en dag i entreprenörskapets tecken fylld med olika event där föreläsningen är huvudakten.

Anders Wall-föreläsningen är Skandinaviens största föreläsning i entreprenörskap och är ett samarbete mellan Uppsala universitet, Entrepreneurs Academy och Anders Walls professur i entreprenörskap.

Syftet med föreläsningen är att inspirera unga till kreativitet och entreprenörskap genom att bjuda in framgångsrika entreprenörer till att tala om sina spännande resor. Dessutom utlovas underhållning och utdelning av stipendiet årets "Uppsalastudent”.

Vill du hjälpa till under dagen som medarbetare? Ansök här: https://awf.se/apply.

FÖRETAGSMÄSSA
Innan föreläsningen äger rum är ni välkomna in på företagsmässan, där du som student har möjlighet att prata med framtida arbetsgivare samt vinna pris! Företagen är alla etablerade i näringslivet och många har en koppling till Uppsala. Om du är en av våra 50 första besökare på företagsmässan får du även en sponsrad lunch av Uppsalas egna Dr. Falafel - och självklart finns de på plats ända fram tills föreläsningen börjar.

När: 20 november kl. 11:00-13:00
Var: Universitetsaulan i Uppsala