KarriärTisdag. Hur hittar du till drömjobbet?

Få verktygen till att bygga nya strategiska nätverk med arbetsgivare.

Söker du jobb? Vilken strategi är bäst för att hitta ett jobb? Vad är vitsen med att karriärplanera och är det över huvud taget någon idé att skicka spontanansökningar? 

Välkommen att ta del av konkreta tips kring hur du kan lägga upp ditt jobbsökande och hur du aktivt kan jobba med ditt professionella nätverkande för att nå ut till potentiella arbetsgivare. Nätverkande är den bästa investeringen när det kommer till att hitta en praktikplats eller ett jobb. Du behöver inte vara extrovert som person eller en erfaren nätverkare för att lyckas bygga strategiska nätverk och kontakter inom nya områden. Lär dig hur strategiskt nätverkande går till och hur du gör det enkelt, effektivt och trevligt!  

Med en medveten strategi i ditt söknade efter jobb eller praktikplats undviker du att spendera onödig tid och energi på att skriva och skicka massor av ansökningshandlingar. 
 

Karriärlärande - målet med seminariet

- Verktyg för att etablera kontakt både enkelt och smidigt samtidigt som du samlar information och följer upp (utan att behöva delta på ett nätverksevent). 

- Lär dig bygga strategiska nätverk med nya arbetsplatser. Nyckeln för att hitta ett jobb i framtiden.

- Öka förståelsen för hur rekrytering fungerar och lär dig nätverka genom unika informationsintervjuer.

Som alumn vid Uppsala universitet är du välkommen till evenemangen ”Karriärtisdagar” som arrangeras av UU Karriär. Om du vill anmäla dig och inte har ett kontot på UU CareerGate kontakta karriar@uu.se för att få tillgång till webbinarielänken.