Gör det nu! – Uppsala

Tillhör du de som upprepat skjuter upp sitt pluggande? Uppskjutande, eller prokrastinering som det också kallas, är ett mycket vanligt problem. Alla tenderar att skjuta upp uppgifter eller beslut då och då, men för vissa skapar det problem. Även om det för många inte får så stora konsekvenser, kan det bli ett hinder i studierna.

Studentgruppen Gör det nu! riktar sig till dig som har svårt att organisera studierna eller som gång efter gång skjuter upp pluggandet. Syftet med gruppen är att med stöd av varandra arbeta för att komma igång med studierna.

Om du är intresserad av att delta så mejla en intresseanmälan till gordetnu-sh@uu.se så kontaktar vi dig för mer information. Gruppen har löpande intag under hela terminen.

Gruppen erbjuds även på engelska där även du som svensktalande kan delta på engelska.

Studenthälsan finns till för dig som student vid Uppsala universitet, SLU i Uppsala och Johannelunds teologiska högskola, på campus eller distans. Vi hjälper dig med frågor som är kopplade till livet som student. Vi erbjuder föreläsningar, studentgrupper och individuellt samtalsstöd – allt för att främja ditt välmående och för att du ska få en balanserad studietid.

Läs mer om studenthälsan och vårt utbud på vår webbsida.

Läs våra råd om hur man slutar prokrastinera.