Upptäck nya möjligheter för dina forskningsresultat

  • Datum: –12.45
  • Plats: Online via Zoom
  • Arrangör: UU Innovation
  • Kontaktperson: Sara Gredemark
  • Seminarium

Vill du att din forskning ska göra ännu större skillnad? Satsa 30 minuter av din tid så hjälper vid dig att börja utforska potentialen i dina resultat.

Lär dig hur du identifierar de potentiella guldkornen i din forskning – kunskap och resultat som kan ha ett värde utanför den akademiska världen, och få samtidigt insikter om hur du kan utveckla dessa idéer för att skapa större samhällsnytta.

Det här webbinariet riktar sig till forskare från alla områden som är intresserade av nyttiggörande och innovationsspåret.

Under webbinariet ger vi en kort introduktion till konsten att utveckla forskningsbaserade idéer och innovationer. Du kommer att få med dig ett strukturerat tillvägagångssätt och praktiska tips för hur du kan identifiera intressanta och potentiellt värdefulla resultat från din forskning.

Att inse betydelsen av det du skapar är det första steget mot att förverkliga den dolda potentialen i din forskning, och kan dessutom ge dig en konkurrensfördel när du söker forskningsfinansiering.

Webbinariet hålls på engelska

Anmälan

Gör din anmälan senast 5 december.

Länk till anmälan

Zoomlänken till webbinariet får du i e-postbekräftelsen efter din anmälan.